T-Mobile Olympijský běh potřetí

Předposlední školní týden nám přinesl očekávanou sportovní akci, která se na naší škole začíná stávat tradicí. Ve stanoveném termínu 22. 6. 2022 jsme se během dopoledne společně s dalšími stovkami škol po celé České republice zapojili do T-Mobile Olympijského běhu. Ten si klade za cíl vyzdvihnout olympijské myšlenky a finančně pomoci sportovně nadaným dětem, jejichž rodičům se nedostávají prostředky na jejich sportovní aktivity.

Nás sportovní aktivity provázely po celou akci. Na školním hřišti jsme měli možnost na jednotlivých stanovištích vyzkoušet naši zručnost, postřeh, obratnost, rychlost, mrštnost, ale také smysl pro fair play a radost z pohybu.

Hlavním bodem celého dopoledne byl ovšem běh, který v chlapeckých a dívčích kategoriích napříč ročníky odhalil běžecké talenty a vytrvalce. Při slavnostním vyhlašování pak byli tito borci odměněni svou chvílí na bedně a věcnou cenou. Odměnu v podobě diplomu, medaile, malé sladkosti a především dobrého pocitu získal každý účastník závodu. A nám už teď nezbývá nic jiného, než se těšit a trénovat na další ročník.

Monika Strnadová

dav
dav
dav
IMG_6978